Alerg pentru a oferi o șansă la viață

 

Roxana Cercelaru Organizația Salvați Copiii

100% Complete
110 RON
Donations raised
100 RON
Target
2
Donations

Numele meu este Roxana. Sunt o persoană pasionată de scris și cu un trecut de sportivă în spate. Sportul m-a învățat că prin muncă și perseverență poți atinge orice obiectiv, dar mai ales mi-a arătat că forța echipei este mult mai puternică decât cea individuală. Nu provin dintr-un mediu bogat, însă vreau să ajut, vreau să fac o schimbare, vreau ca prin simpla mea implicare să dau o șansă la viață.

Pe 15 mai voi participa la cursa din Piața Constituției, reprezentând Organizația Salvați Copiii și voi alerga pentru a oferi o șansă la viață copiilor născuți prematur. În România, la fiecare cinci ore, un copil mai mic de un an moare. Haideți să punem mână de la mână și să schimbăm o soartă mult prea crudă! Dacă și voi credeți în această cauză, contribuiți cu o donație și puneți astfel o cărămidă pentru construirea viitorului lor.  


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 14-15 Mai 2016, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

2 Donations

Anonymous

10 RON
09 May 2016

Ionita Cristian Alexandru

100 RON
Donatia ta va face o schimbare!
09 May 2016