Alerg 42 de km pentru educație

 

George Roman Organizația Salvați Copiii

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații

Atunci când vorbim despre viitorul copiilor și al societății în care trăim, afirmăm cu toții că educația este singura cale de a-i ajuta pe cei mici să devină adulți împliniți, independenți și buni părinți. Participarea mea la cursa de 42 de km poate însemna pentru voi un bun prilej de a contribui la acest efort comun, pentru a ajuta cât mai mulți copii să beneficieze de educație de calitate, pentru că acesta este dreptul lor.

Banii donați se vor transforma în creioane colorate, caiete, alimente sau în mii de ore de școală dedicate cu mult suflet din partea specialiștilor noștri în grădinițele și programele Salvați Copiii de reintegrare școlară și sprijin educațional:
20 lei = un penar pentru un întreg an școlar.

50 lei = masa unui copil pentru două săptămâni.

100 lei = rechizitele necesare unui copil pentru un semestru școlar.  

 

Va multumesc!

George


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Pe 9 octombrie 2016, Salvați Copiii România participă pentru prima oară la Bucharest Marathon! Aleargă în echipa Salvați Copiii și ajută-ne să transformăm kilometrii alergați înîn şanse egale la educaţie pentru toţi copiii! Împreună suntem puternici și putem schimba în bine viitorul copiilor. Peste jumătate dintre copiii din ţară noastră se află în risc de sărăcie sa

 

7 Donații

Gabriela

150 RON
Esti eroul nostru!
10 Oct 2016
Bafta!
08 Oct 2016

stefana bolohan

75 RON
42 de km cat mai plini de emotii si satisfactie
08 Oct 2016
Mult succes, George! Sa-ti depasesti recordul! :)
07 Oct 2016
Good luck not hitting the wall!
07 Oct 2016

Anonymous

75 RON
05 Oct 2016
Mult succes!
05 Oct 2016