Alergam pentru dreptul la viata al copiilor!

 

Bogdan Teodoroiu Organizația Salvați Copiii

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Noi suntem Bogdan și Marius și împreună ne dorim să alergăm la Bucharest Half Marathon pentru a oferi un start mai bun în viața copiilor născuți înainte de termen, care au mare nevoie de ajutorul nostru.

Ne dorim sa alergăm pentru că vrem să combinăm principalul nostru hobby cu dorința de a face bine copiilor născuți prematur pe care Organizația Salvati Copiii îi sprijină. Este important să ne implicăm și, mână de la mână, să reușim împreună să strângem fonduri pentru a le asigura acestor copii șansa la viață.

Motivația noastră de a alerga și de a spriji acest proiect vine și din faptul că am fost fundraiseri la Organizația Salvați Copiii, am strâns fonduri în stradă de la oamenii buni și credem, cu tarie, că este important să continuăm acest lucru. Copiii au nevoie de noi, alergăm pentru dreptul lor la viață!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

1 Donații

13 Mar 2017