Un zambet pentru copii

 

Laurentiu Morcan Organizația Salvați Copiii

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Mi-am dedicat o mare parte din studentie facand voluntariat pentru tineri de toate varstele, inclusiv copii. Am simtit emotia si caldura unui copil care iti zambeste si e fericit pentru ca tu ai reusit sa faci ceva pentru el. Acest sentiment ma motiveaza sa continui sa fac mici actiuni care imi sunt in putere pentru a reda fericirea cat mai multor copii. De data aceasta am decis sa ma alatur echipei Salvati Copii si voi alegra in cursa de 10 km.
Dupa cum stim, copilaria este cea mai importanta perioada a vietii noastre. E perioada in care incepem sa ne formam si sa ne educam. Saveaza si tu copilaria cuiva printr-o simpla donatie.
Multumesc,
Laurentiu


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

1 Donații

-
12 May 2017
Laurentiu Morcan : Organizația Salvați Copiii
Un zambet pentru copii