Pentru copiii nascuti prematur

 

Anca Neagu Organizația Salvați Copiii

80% Complete
400 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Un copil inseamna speranta si iubire, un copil poate sa iti redea zambetul cand l-ai pierdut si putere atunci cand nu o mai gasesti. Pentru mine, un copil intruchipeaza taina vietii. Ei ne pot privi sincer si ne pot oferi iubire neconditionat. De ce sa nu invatam si noi de aici si de ce sa nu ne implicam cu iubire si neconditinat pentru a ajuta copiii care vin pe aceasta lume prematur? Este in natura umana sa fim empatici, dar care este scopul empatiei fara a face ceva concret? Este foarte important ca persoanele la care ne gandim, sa simta gandul nostru materializat, sa simta ca este cineva care ii recunoaste si este dornic sa ii ajute fara a primi ceva in schimb. De aceea, vreau sa alerg la semimaraton pentru a iesi din starea de pasivitate, pentru a face ceva concret si a ma implica in mod activ, pentru a atrage atentia asupa acestei cauze. Cred, de asemenea, ca oprice mica donatie poate face o diferenta in plus in a ajuta copiii prematuri. Haideti sa ajutam copiii nascuti prematur si sa le oferim speranta si sansa la viata! Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

8 Donații

09 May 2017

Anonymous

50 RON
Bravo si success!
04 May 2017
03 May 2017

Mihai Catalin

30 RON
Mult succes Anca!
02 May 2017

Anonymous

30 RON
02 May 2017

Anonymous

30 RON
Succes Anca!
02 May 2017
02 May 2017
Succes, Anca! si felicitari pentru implicare!
02 May 2017
Anca Neagu : Organizația Salvați Copiii
Pentru copiii nascuti prematur