Alerg pentru viață

 

Florian Ardelean Organizația Salvați Copiii

59% Complete
295 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nu știu dacă, înainte să ne naștem, înainte chiar să fim concepuți, avem, ca în jocuri, acces la un ecran de selectare a dificultății, a sexului, a caracteristicilor fizice și a locului în care ne naștem.  

Eu, unul nu îmi amintesc. Dar știu că unii dintre noi "joacă" viața la dificultate foarte redusă, fiind născuți în familii iubitoare, înstărite, și bucurându-se de viață încă de la început, pe când alții se nasc prematur, cu grave probleme de sănatate, în spitatale dotate insuficient, și, dacă supraviețuiesc, se chinuie toata viața. 

Să încercăm să îi ajutăm pe cei care "joaca", fără vina lor, viața pe dificultate crescută.  

Mulțumesc pentru orice donație!  

Florian

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 12-13 Mai 2018, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Semi-Maraton- Cursa individuală - 21.097 km- Cursa scaunelor cu rotile - distanță la alegere: 21.09

 

2 Donații

Se aude bine ;) Go Florian!
27 Apr 2018
15 Apr 2018
Florian Ardelean : Organizația Salvați Copiii
Alerg pentru viață