Organizația Salvați Copiii

Organizația Salvați Copiii

Fiecare Copil Conteaza @ Maratonul Cetatii Suceava ~ 2019

Dată: 21 September 2019

Aceasta competitie s-a nascut din dorinta unui grup de alergatori din vechea Cetate de a sprijini campania organizatiei Salvati Copiii: "Fiecare copil conteaza!".

[ Show more ]

1

Galantomi:

16

Donații:

5,015 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Aceasta competitie s-a nascut din dorinta unui grup de alergatori din vechea Cetate de a sprijini campania organizatiei Salvati Copiii: "Fiecare copil conteaza!". Campania are ca tinta dotarea maternitatilor din judetele tarii cu echipamente profesionale de sustinere a vietii copiilor nascuti prematur. Maratonul Cetatii Suceava este un proiect cu vechime, care s-a conturat de-a lungul unei perioade destul de indelungate si care a continuat sa se dezvolte si sa capete forma in ciuda piedicilor diverse. 2017 este anul care a adus o prima editie de poveste, cu oameni frumosi, dedicati cauzei si scopului, voluntari, sponsori, parteneri uniti intr-o echipa completa. Experienta a doua maratoane au constituit in acelasi timp o temelie solida pentru o a treia editii mai consolidata, cea de anul acesta.

Sambata, in data de 21 Septembrie, incepand cu ora 7.30, va asteptam pe platoul Cetatii de Scaun a Sucevei, pentru inscrieri - cei care nu au reusit sa acceseze inscrierile on-line. La ora 09.30 se vor inchide inscrierile pentru a permite startul celor doua probe competitive: Semimaraton (21 km) si Cros (11 km), la ora 10.00. O ora mai tarziu vor lua startul alergatorii inscrisi la proba Cursa Populara, ce vor avea de parcurs un traseu 100% alergabil de 4 km. Copiii impreuna cu parinti se vor alinia la start incepand cu ora 12.00 pentru Cursa Familiei. O jumatate de ora mai tarziu avand loc Cursa Copiilor. Traseul lor, organizat doar in zona cetatii, va putea fi conturat de parinti si sustinatori, micutii sportivi putand fi astfel incurajati pe tot parcursul cursei. Premierea se va face la ora 13.00, pentru toate probele.