Organizația Salvați Copiii

Organizația Salvați Copiii

Salvați Copiii România reabilitează integral Secția de Terapie Intensivă și Blocul Operator ale Maternității Polizu @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Dată: 31 December 2022
Maternitatea Polizu este unitatea medicală cu cea mai mare terapie intensivă neonatală din țară. Aici vin să nască femei din toată țara, grav
[ Show more ]

3

Galantomi:

5

Donații:

500 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Maternitatea Polizu este unitatea medicală cu cea mai mare terapie intensivă neonatală din țară. Aici vin să nască femei din toată țara, gravide cu diverse afecțiuni fetale și alte cazuri ce necestită intervenție pentru bebeluși încă din primele secunde de viață. Mai mult, unitatea de elită deservește întreaga țară, iar la Secția de Terapie Intensivă și Blocul Operator ajung anual aproximativ de 5.000 de paciente pentru intervenții chirurgicale complexe, de la sarcinile cu risc crescut până la patologii din sfera oncologică.

 Cu toate acestea, Secția de Terapie Intensivă și Blocul Operator, unde ajung anual aproximativ de 5.000 de paciente pentru intervenții chirurgicale complexe, de la sarcinile cu risc crescut până la patologii din sfera oncologică, au fost renovate ultima dată în urmă cu aproape 40 de ani. Tocmai de aceea, Organizația Salvați Copiii România a demarat un amplu proiect de reabilitare a Maternității Polizu. Costurile pentru renovare se ridică la peste 1.000.000 de euro.

 Cele mai multe paciente care ajung în secția de ATI a Maternității Polizu suferă intervenții chirurgicale complexe, de la histeroscopii, electrorezecții cu ansa diatermică și chiuretaje biopsice la operații cezariene, histerectomii și intervenții pentru cancere în sfera genitală și mamară. Anual, medicii efectuează aproximativ 3.200 de intervenții în Blocul operator, dintre care peste 1.200 sunt intervenții majore, cu un grad ridicat de complexitate.

 Fii alături de noi în acest proiect și ajută-ne să oferim condiții la nivel european atât medicilor cât și mamelor și copiiilor nou-născuți!

 Mulțumiri mii,

 Echipa Salvați Copiii România