Alerg pentru dreptul la viață al nou-născuților

 

Alexandru Coita Organizația Salvați Copiii

100% Complete
515 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații

Pe 15 mai alerg primul meu semi-maraton! Nu mă aștept să dobor vreun record mondial, dar vreau să ajut o cauză care mi se pare esențială pentru viitorul nostru. Vă rog și pe voi să veniți alături de mine și, împreună, să dăm o șansă la viață nou-născuților care mor în fiecare an din cauza lipsurilor sistemului medical românesc.   

E trist să afli că astăzi în România avem cea mai mare rată a mortalității infantile din UE:  8,8 din fiecare 1 000 de copiii născuți în 2014 au murit înainte să apuce vârsta de un an, principala cauză fiind nașterile premature.

E cumplit să știi că o treime dintre ei puteau fi salvați dacă maternitățile erau mai bine dotate și mamele aveau acces la programe suport care să le ghideze de-a lungul sarcinii! 

Veniți și voi alături de mine. Nu vă cer să alergați în locul meu, dar puteți face o donație, indiferent de sumă, pentru sutele de nou-născuți care pot primi anual, cu ajutorul nostru, o șansă la viață. Știu că Organizția Salvați Copiii a dotat deja 58 de maternități cu echipamente în valoare de aproape 2 milioane de euro și am încredere că vor continua să o facă, cu ajutorul nostru.

Vreau de la voi ca până pe 15 mai să doborâm targetul de strângere de fonduri! Efortul este minim și aveți garanția că banii voștri merg pentru o cauză bună. În plus, donațiile voastre mă vor motiva și, cine știe, poate cu sprijinul vostru chiar voi reuși să dobor un record mondial :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 14-15 Mai 2016, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

7 Donații

Anonymous

300 RON
Succes!
13 May 2016

Anonymous

75 RON
11 May 2016

Diana

30 RON
Felicitari, Alex, pentru initiativa! Succes!
11 May 2016

Anonymous

50 RON
Run, Alex, run!
10 May 2016
25 Apr 2016
GoGoGo!
25 Apr 2016

Anonymous

20 RON
Succes Alex!
25 Apr 2016