Alexandru Coita - Organizația Salvați Copiii

Alerg pentru dreptul la viață al nou-născuților

515 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 15 mai alerg primul meu semi-maraton! Nu mă aștept să dobor vreun record mondial, dar vreau să ajut o cauză care mi se pare esențială pentru viitorul nostru. Vă rog și pe voi să veniți alături de mine și, împreună, să dăm o șansă la viață nou-născuților care mor în fiecare an din cauza lipsurilor sistemului medical românesc.   

E trist să afli că astăzi în România avem cea mai mare rată a mortalității infantile din UE:  8,8 din fiecare 1 000 de copiii născuți în 2014 au murit înainte să apuce vârsta de un an, principala cauză fiind nașterile premature.

E cumplit să știi că o treime dintre ei puteau fi salvați dacă maternitățile erau mai bine dotate și mamele aveau acces la programe suport care să le ghideze de-a lungul sarcinii! 

Veniți și voi alături de mine. Nu vă cer să alergați în locul meu, dar puteți face o donație, indiferent de sumă, pentru sutele de nou-născuți care pot primi anual, cu ajutorul nostru, o șansă la viață. Știu că Organizția Salvați Copiii a dotat deja 58 de maternități cu echipamente în valoare de aproape 2 milioane de euro și am încredere că vor continua să o facă, cu ajutorul nostru.

Vreau de la voi ca până pe 15 mai să doborâm targetul de strângere de fonduri! Efortul este minim și aveți garanția că banii voștri merg pentru o cauză bună. În plus, donațiile voastre mă vor motiva și, cine știe, poate cu sprijinul vostru chiar voi reuși să dobor un record mondial :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile cu 10% până în 2020.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

7 Donatii

Anonymous

300 RON
Succes!
13 mai 2016

Anonymous

75 RON
11 mai 2016

Diana

30 RON
Felicitari, Alex, pentru initiativa! Succes!
11 mai 2016

Anonymous

50 RON
Run, Alex, run!
10 mai 2016
25 apr 2016
GoGoGo!
25 apr 2016

Anonymous

20 RON
Succes Alex!
25 apr 2016