Alerg pentru copii!

 

Adela Mustatea Organizația Salvați Copiii

100% Complete
100 RON
Sumă strânsă
100 RON
Target
1
Donații

Am ales să alerg în data de 15 mai pe o distanță de 3,6 km alături de oamenii frumoși care susțin aceeași cauză: șansa la supraviețuire a copiilor născuți prematur. Chiar dacă obișnuiesc să alerg atunci când am timp, această cursă este cea mai importantă de până acum deoarece știu că voi alerga pentru oamenii care au cu adevărat nevoie de mine.

Câștigătorii acestei curse sunt copiii născuți prematur care prin implicarea noastră, a tuturor, vor primi o șansă la viață!

Nu donăm bani, donăm o șansă la viață! Donează și tu alături de mine! 

Vă mulțumesc!

Mustățea Adela Iuliana- Voluntar ,,Salvați Copiii”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 14-15 Mai 2016, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

1 Donații

09 May 2016