Echipa Bolt - Organizația Salvați Copiii

Alerg pentru Salvati Copiii!

240 RON Donatii stranse
16% Complete
1,500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Noi suntem Oana, Mihaela si Paul iar pentru noi fiecare viaţă contează , astfel că pe 15 Mai alergăm la Semi-maratonul Bucureşti, pentru a susţine Salvaţi Copiii în lupta împotriva mortalităţii infantile. Din păcate România este pe primul loc în Uniunea Europeană la mortalitate infantilă, iar la fiecare 5 ore moare câte un copil născut prematur. Pentru că aceşti copii au nevoie de noi, haideţi să îi ajutăm şi să nu uităm că suntem un popor cu principii creştine iar simţul empatic nu ar trebui să ne părăsească. Vă aşteptăm să vă alăturaţi nouă şi să susţineţi această cauză nobilă, să dotăm în continuare maternităţi şi să crestem şansa la viaţă a cât mai mulţi copii. Împreună putem face o schimbare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile cu 10% până în 2020.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

2 Donatii

Felicitari!
16 mai 2016

Donatii cash

210 RON
15 mai 2016