Florenta Luca - Organizația Salvați Copiii

COPIII-MINUNEA LUMII

10 RON Donatii stranse
10% Complete
100 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. - Albert Einstein.

Noi am ales sa credem ca fiecare zi este un miracol, de aceea vom alerga impreuna cu echipa Salvati Copiii la semi-maratonul din data de 15 Mai. Impreuna vom lupta pentru a oferi o sansa la viata copiilor nascuti prematur. Haideti sa fim miracolul lor! Bebelușii au nevoie de noi, iar noi avem nevoie de tine! Fiecare donație contează! Fii alături de noi la semi-maratonul București, iar fondurile pe care le vom strânge împreună vor fi folosite pentru dotarea maternităţilor cu echipamente medicale necesare supravieţuirii copiilor născuţi prematur.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile cu 10% până în 2020.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

1 Donatii

Cred in sansa la viata a copiilor nascuti prematur!
08 mai 2016