COPIII-MINUNEA LUMII

 

Florenta Luca Organizația Salvați Copiii

10% Complete
10 RON
Sumă strânsă
100 RON
Target
1
Donații

Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. - Albert Einstein.

Noi am ales sa credem ca fiecare zi este un miracol, de aceea vom alerga impreuna cu echipa Salvati Copiii la semi-maratonul din data de 15 Mai. Impreuna vom lupta pentru a oferi o sansa la viata copiilor nascuti prematur. Haideti sa fim miracolul lor! Bebelușii au nevoie de noi, iar noi avem nevoie de tine! Fiecare donație contează! Fii alături de noi la semi-maratonul București, iar fondurile pe care le vom strânge împreună vor fi folosite pentru dotarea maternităţilor cu echipamente medicale necesare supravieţuirii copiilor născuţi prematur.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 14-15 Mai 2016, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

1 Donații

Cred in sansa la viata a copiilor nascuti prematur!
08 May 2016