Andra Enache - Organizația Salvați Copiii

Ajuta-i sa zambeasca!

100 RON Donatii stranse
50% Complete
200 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salvati Copiii este unul dintre ONG-urile mele de suflet. De aceea imi place sa ma implic in diverse activitati prin care pot ajuta copiii sa aiba o viata mai frumoasa. Stiati ca in Romania, la fiecare 5 ore, un copil mai mic de un an moare?

 

Am vrut sa ma provoc, asa ca pe 15 mai voi alerga 10,548 KM pentru copiii nascuti prematuri. Iar pe voi vreau sa va provoc sa ma sustineti in aceasta initiativa si sa donati pentru aceasta cauza. :)

_________________________________________

 

Save the children is one of my most loved NGOs. That's why I like to be involved in as many activities as possible to help them to have a beautiful life. Did you know that in Romania, every 5 hours, a child younger than 1 year dies?


I wanted to provoke myself, so on the 15th of May I will run 10,548 KM for prematurely born children. And I also want to provoke you to support me in this initiative by donating for this cause. Are you in?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile cu 10% până în 2020.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

4 Donatii

Hi Andra ... your idea is amazing ... you have my support
13 mai 2016
Good luck! :)
13 mai 2016
13 mai 2016
13 mai 2016