Ajuta-i sa zambeasca!

 

Andra Enache Organizația Salvați Copiii

50% Complete
100 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
4
Donații

Salvati Copiii este unul dintre ONG-urile mele de suflet. De aceea imi place sa ma implic in diverse activitati prin care pot ajuta copiii sa aiba o viata mai frumoasa. Stiati ca in Romania, la fiecare 5 ore, un copil mai mic de un an moare?

 

Am vrut sa ma provoc, asa ca pe 15 mai voi alerga 10,548 KM pentru copiii nascuti prematuri. Iar pe voi vreau sa va provoc sa ma sustineti in aceasta initiativa si sa donati pentru aceasta cauza. :)

_________________________________________

 

Save the children is one of my most loved NGOs. That's why I like to be involved in as many activities as possible to help them to have a beautiful life. Did you know that in Romania, every 5 hours, a child younger than 1 year dies?


I wanted to provoke myself, so on the 15th of May I will run 10,548 KM for prematurely born children. And I also want to provoke you to support me in this initiative by donating for this cause. Are you in?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 14-15 Mai 2016, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

4 Donații

Hi Andra ... your idea is amazing ... you have my support
13 May 2016
Good luck! :)
13 May 2016
13 May 2016
13 May 2016