Copiii merita o sansa la viata!

 

Laura Dinu Organizația Salvați Copiii

100% Complete
140 RON
Sumă strânsă
100 RON
Target
4
Donații

In  fiecare an pierdem aproximativ 1700 de nou-născuţi !

De aceea, noi, Irina, Diana, Tania si Laura, ne-am alaturat echipei Salvati Copiii in lupta impotriva mortalitatii infantile prin participarea noastra la Semi-maratonul Bucuresti. 

Până acum, Salvati Copii a reuşit să doneze 58 de maternităţi şi secţii de nou-născuţi cu echipamente medicale moderne contribuind la salvarea a peste 18.000 de copii, anual.

Fii alături de noi făcând o donație pentru achiziționarea unui incubator! Orice contribuție oricât de mică ne aduce mai aproape de salvarea copiilor nascuti prematur.

Va mulțumimi foarte mult si nu uitati : lumea se schimba prin propriul exemplu! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 14-15 Mai 2016, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

4 Donații

Corina Ioniță

30 RON
11 May 2016
11 May 2016

Anonymous

30 RON
11 May 2016