Roxana Cercelaru - Organizația Salvați Copiii

Alerg pentru a oferi o șansă la viață

110 RON Donatii stranse
100% Complete
100 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Numele meu este Roxana. Sunt o persoană pasionată de scris și cu un trecut de sportivă în spate. Sportul m-a învățat că prin muncă și perseverență poți atinge orice obiectiv, dar mai ales mi-a arătat că forța echipei este mult mai puternică decât cea individuală. Nu provin dintr-un mediu bogat, însă vreau să ajut, vreau să fac o schimbare, vreau ca prin simpla mea implicare să dau o șansă la viață.

Pe 15 mai voi participa la cursa din Piața Constituției, reprezentând Organizația Salvați Copiii și voi alerga pentru a oferi o șansă la viață copiilor născuți prematur. În România, la fiecare cinci ore, un copil mai mic de un an moare. Haideți să punem mână de la mână și să schimbăm o soartă mult prea crudă! Dacă și voi credeți în această cauză, contribuiți cu o donație și puneți astfel o cărămidă pentru construirea viitorului lor.  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile cu 10% până în 2020.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

2 Donatii

Anonymous

10 RON
09 mai 2016

Ionita Cristian Alexandru

100 RON
Donatia ta va face o schimbare!
09 mai 2016