Alerg pentru copii!

 

Madalina Tarabulea Organizația Salvați Copiii

20% Complete
20 RON
Donations raised
100 RON
Target
1
Donations

Sa alerg in cursa populara in cadrul semi-maratonului Bucuresti este o provocare pentru mine, omul ce pana acum a alergat doar dupa autobuz. Dar cred in cauza Salvati Copiii, ma motiveaza scopul pentru care alerg si imi doresc sa imi depasesc limitele fizice si psihologice, pentru a-mi arata mie si celorlalti ca se poate.

Se poate sa fim o echipa, se poate sa alergam impreuna. Si astfel vom reusi sa transformam un obiectiv abstract, masurat pana acum doar in cifre, in ceva atat de palpabil si de folositor precum un incubator pentru copiii nascuti prematur. Alergatul in cadrul semi-maratonului este o metafora frumoasa pentru implicarea noastra, a tuturor, pentru a arata ca ne pasa si ca alergam azi pentru viitorul unor generatii. Fii si tu parte din poveste si da mai departe experiente! 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 14-15 Mai 2016, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

1 Donations

Anonymous

20 RON
10 May 2016