Madalina Tarabulea - Organizația Salvați Copiii

Alerg pentru copii!

20 RON Donatii stranse
20% Complete
100 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sa alerg in cursa populara in cadrul semi-maratonului Bucuresti este o provocare pentru mine, omul ce pana acum a alergat doar dupa autobuz. Dar cred in cauza Salvati Copiii, ma motiveaza scopul pentru care alerg si imi doresc sa imi depasesc limitele fizice si psihologice, pentru a-mi arata mie si celorlalti ca se poate.

Se poate sa fim o echipa, se poate sa alergam impreuna. Si astfel vom reusi sa transformam un obiectiv abstract, masurat pana acum doar in cifre, in ceva atat de palpabil si de folositor precum un incubator pentru copiii nascuti prematur. Alergatul in cadrul semi-maratonului este o metafora frumoasa pentru implicarea noastra, a tuturor, pentru a arata ca ne pasa si ca alergam azi pentru viitorul unor generatii. Fii si tu parte din poveste si da mai departe experiente! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile cu 10% până în 2020.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

1 Donatii

Anonymous

20 RON
10 mai 2016