Mara Logistics

 

Mara Logistics Organizația Salvați Copiii

100% Complete
6,735 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații

Compania MaraLogistics este de cativa ani partenerul Salvati Copiii pentru ca ne dorim sa sustinem programele organizatiei si vrem sa contribuim la sustenabilitatea si dezvoltarea lor, mai ales, in domeniul educatiei.

De data aceasta,  echipa MaraLogistics este alaturi de organizatie prin intermediul Semi-Maratonului din 15 Mai in cadrul caruia ne-am propus sa fim o echipa si mai unita prin alergat.

Alergam pentru ca dorim sa sustinem dreptul copiilor la viata, a celor mai mici dintre noi!

Fiecare donatie ne aduce mai aproape de targetul propus, iar fondurile stranse vor fi folosite pentru dotarea maternitatilor cu echipamente medicale necesare supravieturii copiilor nascuti prematur.

Va multumim,

Cristina, Andra, Zlogy, Geo, Ioana, Stefania, Adelin

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 14-15 Mai 2016, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

1 Donații

15 May 2016