Sustine si tu educatia copiilor

 

Andrei Alexandrescu Organizația Salvați Copiii

75% Complete
1,125 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Educatia reprezinta baza dezvoltarii si a progresului, cea care, incepand cu primii ani ai copilariei, investeste, de fapt, in viitorul nostru, al tuturor - copiii.

Multi dintre noi am avut parte de sustinere in ceea ce priveste accesul la educatie si ne-am putut dezvolta asa cum ne-am dorit si, odata cu maturizarea, incercam sa facem pasi pentru o societate sau, mai curajos spus, o lume mai buna. Sustine si tu Salvati Copiii pentru efortul depus in ajutorul copiilor care nu au avut inca sansa sa beneficieze de o educatie corespunzatoare si, mai mult decat atat, convinge-i si pe cei din jurul tau sa inteleaga importanta educatiei si impactul generat de lipsa acesteia.

Cu sincera recunostinta,

Andrei Alexandrescu


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Pe 9 octombrie 2016, Salvați Copiii România participă pentru prima oară la Bucharest Marathon! Aleargă în echipa Salvați Copiii și ajută-ne să transformăm kilometrii alergați înîn şanse egale la educaţie pentru toţi copiii! Împreună suntem puternici și putem schimba în bine viitorul copiilor. Peste jumătate dintre copiii din ţară noastră se află în risc de sărăcie sa

 

9 Donații

Bravo!
08 Oct 2016
100 RON
08 Oct 2016
Bafta!
08 Oct 2016
Sa fie intru ceas bun
08 Oct 2016

Anonymous

100 RON
Educatia conteaza! Haideti fratilor, ca se poate!
07 Oct 2016
Succes in continuare!
07 Oct 2016
Educația este un fenomen social fundamental de transmitere a experienței de viață a generațiilor adulte și a culturii către generațiile de copii și tineri, abilitării pentru integrarea lor în societate. Susțin cauza lui Andrei pentru aceia care nu au avut șansa de a beneficia de acest drept.
07 Oct 2016

Gabriela

150 RON
Bravoooo!
06 Oct 2016
Orice copil merita o sansa!
06 Oct 2016
Andrei Alexandrescu : Organizația Salvați Copiii
Sustine si tu educatia copiilor