Participantii la Birthday Gala Stephan Pelger

 

Stephan Pelger Organizația Salvați Copiii

100% Complete
25,487 RON
Donations raised
25,000 RON
Target
3
Donations

De ziua mea, am ales să îmi serbez ziua altfel: printr-un bal caritabil.

Nu am vrut să vă preocupaţi de cadou aşa că cel mai frumos dar a fost însăşi prezenţa voastră. Am vrut ca taxa de intrare să meargă integral către Salvaţi Copiii, pentru educaţia unui copil talentat dar dintr-un mediu defavorizat, fără resurse materiale.

Fetiţa aleasă, Alexandra, nu vorbeşte despre pasiunea sa, nu îi place să iasă în evidenţă, îşi exteriorizează cu multă rezerva sentimentele, leagă prietenii greu, în schimb se bucura de lucrurile mărunte. Visul ei este să devină creatoare de modă. Este pasionată de design vestimentar, se relaxează când desenează. Situaţia ei nu este una tocmai bună. Mama ei a abandonat-o practic de la câteva luni şi a rămas în grija tatălui şi a bunicilor paterni. Şi-a revăzut mama o singură dată, şi atunci a avut timp pentru ea doar 5 minute.

Cadourile participanţilor la Gală au mers într-un cont fond destinat ei. Haideţi să îi îndeplinim împreună visul! Haideţi să sărbătorim prezentul şi să construim un viitor împreună, cu zâmbetul pe buze.

Vă mulţumesc tuturor pentru prezenţa şi mulţumiri speciale partenerilor evenimentului: Vox Carrier, Collective, Sephora, New Dental Lounge, Kunnai, iFUSE, Marius Baragan, BDG & Evian.

Stephan Pelger

Alexandra va beneficia şi de servicii în valoare de 10.000 ron de la New Dental Lounge.

Puteţi dona în continuare pe această pagină său şi în contul Salvaţi Copiii:

Salvaţi Copiii România:
RO15RNCB0071011434790005

Banca BCR Sucursala Plevnei, BIC / SWIFT: RNCBROBU

Cod unic: 3151288. 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

3 Donations

Felicitari pentru initiativa!
18 Oct 2016

Crina Varzaru

150 RON
17 Oct 2016
Donatii cash si sponsorizari, in urma evenimentului.
17 Oct 2016