Maria Beiu - Organizația Salvați Copiii

De ziua mea imi doresc multe zambete

1,050 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta stiu sa raspund la intrebarea "Ce cadou iti doresti de ziua ta?". Am hotarat sa imi daruiesc ziua de nastere unui proiect frumos si aducator de multe zambete in viitor. Gasesti detalii in josul paginii.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile cu 10% până în 2020.

7 Donatii

Anonymous

150 RON
Draga Marig, Te felicit ca pe langa bucuria pe care o imparti in fiecare zi celor din jur, ai ales sa imparti si ziua de nastere si sa daruiesti vieti. Si multumesc pt ca existi, om minunat. Scuze pt intarziere, n-am un motiv bun pt asta. Muah!!!
23 dec 2016
17 dec 2016

Anonymous

300 RON
La multi ani, Regina Maria, mha Marig mha!
12 dec 2016

Anonymous

170 RON
05 dec 2016

Alina

150 RON
La multi ani, om cu suflet frumos!!! Iti urez sa ai parte de milioane de zambete si sa continui sa le daruiesti celor din jurul tau!
04 dec 2016
La multi ani, draga mea! Te felicit pentru idee si initiativa (cel mai frumos lucru este sa sustii copiii si copilaria) si iti doresc un parcurs in viata pe masura sufletului tau mare!
29 nov 2016
105 RON
Cel mai frumos cadou pe care l-am facut pana acum pentru ziua cuiva. La muulti ani frumoasi si sanatosi! :)
22 nov 2016