Alerg pentru a-i ajuta pe cei mai mici dintre noi

 

Alexandru Brasoveanu Organizația Salvați Copiii

100% Complete
285 RON
Donations raised
250 RON
Target
5
Donations

Consider ca cei mai mici dintre noi vor fi cei mai mari din viitor, iar fiecare dintre noi putem sa oferim o sansa la viata micutilor nascuti prematur prin dotarea spitalelor cu incubatoare pentru a reduce rata mortalitatii infantile. 
Am ales Echipa Salvati Copiii pentru ca este o echipa ce realizeaza cat de vital este viitorul copiilor nostri si prin intermediul lor sa-mi aduc si eu contributia cat de mica ar fi ea!

Sunt sigur ca putem fiecare contribui cu o "caramida" pentru un viitor mai sigur, pentru un viitor mai bun!

Salvati, donand!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

5 Donations

Alexandru Brasoveanu

50 RON
10 May 2017
10 May 2017
06 Apr 2017

Mirela Clapsan

15 RON
06 Apr 2017
Banuti stransi cu ajutorul unor oameni marinimosi de la Firma Glacial Prod SRL, multumesc fostilor colegi pentru implicare!
05 Apr 2017