Alerg pentru viata!

 

Frantz Adrian Diaconescu Organizația Salvați Copiii

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Privindu-ne cu sinceritate prezentul, incepem sa intelegem importanta caramizilor asezate in zidul copilariei noastre, zid ce formeaza temelia vietii pe care o traim. Si intelegand asta, avem privilegiul de a ne ajuta semenii mai mici si de a-i inspira cu povestile noastre, pentru a avea un parcurs cat mai bun pe Planeta Albastra si de a face la randul lor o schimbare in bine, la momentul potrivit. 

 

Pentru copiii nascuti prematur, povestile lor nu sunt suficiente. Este nevoie si de un ajutor financiar. Un mic ajutor, care pentru acesti copii poate insemna viata. Astfel, m-am alaturat si in 2017 echipei celor de la Salvati Copiii pentru a combate mortalitatea infantila. 

Hai sa contribuim impreuna la dotarea maternitatii Bucur!

Multumesc,

Frantz

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!