Alerg pentru dotarea maternitatii Bucur

 

Mihai Spinu Organizația Salvați Copiii

70% Complete
350 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg pentru Salvati Copiii pentru dotarea maternitatilor pentru ca este o cauza nobila, care merita atentia noastra, a tuturor cetatenilor. Cu totii am trecut prin momente dificile si daca ne-am aminti cum este atunci cand nu ai atunci ne-am da seama ca nu e greu sa oferi, atat cat poti, mai ales cand e vorba de a oferi sansa la viata. Salvati Copiii este precum un camin plin de iubire care acorda sanse tuturor care nu au parte de ele si care le merita pe deplin.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

3 Donații

Anonymous

200 RON
13 May 2017

Anonymous

75 RON
13 May 2017
11 May 2017
Mihai Spinu : Organizația Salvați Copiii
Alerg pentru dotarea maternitatii Bucur