Alearga pentru o viata

 

Marina Matei Organizația Salvați Copiii

60% Complete
60 RON
Sumă strânsă
100 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nu sunt un mare fan al sportului. Sunt genul de copil care sta in pat, citeste si mananca insa, cand am aflat ca prin alergat pot sa ajut si alti oameni, nu am ezitat sa o fac. Am decis sa alerg cum nu am mai facut-o niciodata pentru a ajuta copiii nascuti prematur. Impreuna cu colegii mei de la Salvati Copiii putem sa le dam o noua sansa acestor suflete pure. O sansa la viata. Orice donatie, cat de mica, ajuta un mic ingeras sa supravietuiasca. In numele lor si al asociatiei Salvati Copiii, va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

2 Donații

Bucuria din ochii copiilor nostri e insusi sensul vietii noastre, insa toti copii au dreptul la o sansa la bucurie si fericire, dar in special COPII NASCUTI PREMATUR, pentru care va rog sa DONATI in continuare. Bravo copilul meu pentru implicare. Sa ajutam fiecare cu cat de putin, dar sa ajutam!
30 Apr 2017
Sa fie sanatosi.
30 Apr 2017
Marina Matei : Organizația Salvați Copiii
Alearga pentru o viata