Alerg pentru Salvați Copiii

 

Adrian Radoi Organizația Salvați Copiii

59% Complete
295 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Din totdeauna am încercat să ajut unde am văzut că pot face asta, fie în voluntariat organizat, fie în viața de zi cu zi. Nu doar pentru că îmi place, dar pentru că văd asta ca pe o parte necesară a vieții, pentru a nu o trăi doar pentru tine. Dacă poate fi frumos să ajuți o persoană de vârsta ta, sau mai tânără/bătrână, poate avea un impact mult mai semnificativ să ajuți pe cineva care are (la propriu) toată viața înainte. Și deși orice acțiune individuală e benefică, numai un număr mai mare de astfel de acțiuni pot aduce, cu adevărat, o schimbare. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

5 Donații

Anonymous

55 RON
13 May 2017

Anonymous

30 RON
12 May 2017
Mult succes si apreciere maxima pentu ce faci!
11 May 2017

Anonymous

30 RON
11 May 2017

Anonymous

150 RON
06 May 2017
Adrian Radoi : Organizația Salvați Copiii
Alerg pentru Salvați Copiii