Alerg pentru Salvati Copiii!

 

Alexandru Roman Organizația Salvați Copiii

50% Complete
250 RON
Donations raised
500 RON
Target
4
Donations
I want to donate!

La fiecare 6 ore, un copil mai mic de un an moare. Ţara noastră se menţine pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalităţii infantile de 8 la 1000 de copii născuţi vii în 2015, cauza principală fiind naşterile premature. 

Fii alături de mine făcând o donație pentru achiziționarea unui incubator ce va fi donat unei maternități! O contribuție oricât de mică va permite copiilor ce se vor naște în următoarele luni să beneficieze de cea mai bună asistență medicală!

Mulțumesc pentru implicare!

Alexandru Roman


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cu

 

4 Donations

Buna

50 RON
10 Oct 2017
09 Oct 2017

Anonymous

50 RON
05 Oct 2017

Anonymous

100 RON
05 Sep 2017
Alexandru Roman : Organizația Salvați Copiii
Alerg pentru Salvati Copiii!