Noua sansa la viata

 

Andreea Madalina Vatra Organizația Salvați Copiii

0% Complete
0 RON
Donations raised
250 RON
Target
0
Donations

Inca un an, aceeasi cursa si motivatie pentru sustinerea copiilor nascuti prematur. Am ales sa particip si in acest an in echipa Salvati Copiii pentru a contribui la sansa la viata a celor mici.  

O vorba din popor spune ca "mic cu mic se face mare", dar sa tinem cont ca si omul mic devine mare, iar noi putem lua parte la acest proces. Impreuna putem sa fim mai puternici si sa sustinem pe cei care au nevoie de noi.   

Va invit sa imi fiti alaturi in aceasta cursa, iar orice donatie oferita vine in sprijinul copiilor si le ofera o sansa la viata.   

Impreuna pentru Salvati Copiii!   

Andreea Mădălina Vatră - voluntar Salvati Copiii


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 12-13 Mai 2018, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Semi-Maraton- Cursa individuală - 21.097 km- Cursa scaunelor cu rotile - distanță la alegere: 21.09

 

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!