Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ana-Maria Primejdie Organizația Salvați Copiii

60% Complete
480 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Consider ca in viata nimic nu e mai frumos decat sa gasesti o modalitate de ai ajuta pe cei din jur si in felul acesta sa imparți bucuria cu cei care au nevoie de suport. Anul acesta am hotarat sa imi serbez ziua de nastere intr-un mod diferit sustinand o cauza care consider ca este importanta pentru fiecare dintre noi, si anume educatia pentru toti copiii.

 

Platon definea educatia ca fiind „arta de a forma bunele deprinderi sau de a dezvolta aptitudinile native pentru virtute ale acelora care dispun de ele.”

Pentru copii care provin din familii defavorizate a obtine o educatie inseamna o oportunitate de a invata, de a cunoaste, de a deschide ochii catre o alta lume decat cea pe care o cunosc si de a iesi din mediul in care traiesc. In felul acesta fiecare dintre ei capata o sansa sa devina oamenii care viseaza sa fie.

Din acest motiv fiecare an scolar in plus reprezinta sanse mai mari pentru un viitor bun oferit acestor copii.

 

Hai sa ii ajutam si pe cei care nu au suficiente posibilitati sa aiba acces la cel putin acelasi nivel de educatie pe care l-am avut fiecare dintre noi.

 

Impreuna suntem mai buni!

 Multumesc,

Ana-Maria


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

Anonymous

150 RON
15 Jun 2018
15 Jun 2018
Fie ca aceasta dorinta a ta sa iti aduca multumire sufleteasca, fapta ta sa fie de ajutor celor care au nevoie, iar tu sa ai parte de sanatate si multe bucurii. LA MULTI AI, DRAGA MEA
14 Jun 2018

Anonymous

100 RON
13 Jun 2018

Anonymous

100 RON
11 Jun 2018
Ana-Maria Primejdie : Organizația Salvați Copiii
Cel mai frumos cadou de ziua mea