Mirela Minea - Organizația Salvați Copiii

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,600 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

English below!

RO:

Nu imi doresc nimic de ziua mea, am o familie minunta si chiar imi este suficient. De ziua mea vreau sa sustinem educatia copiilor defavorizati prin fundatia "Salvati Copiii". Vreau  sa punem mana de la mana si sa luptam pentru viitor, sa ajutam copiii de astazi sa devina adulti responsabili, cu viziune si speranta.  Cred ca in contextul global de acum este mai important ca oricand sa realizam cat este de important sa prioritizam acest lucru, sa avem oameni competenti pentru a fi pregatiti in orice situatie!

De ziua mea imi doresc solidaritate, imi doresc sa fim proactivi, sa nu uitam ca orice se poate daca se vrea! 

Va multumesc!

 

 

EN:

My birthday is due soon.  I really don't need anything, I am blessed with my family already. 

I just want to support children's education throught "Save the Children" foundation. All money will go into  educational projects for kids that can't afford it.  I think today is even more important than ever, during this international crisis, to understand how important is to grow powerful individuals that can fight, act fast, be successful and strong minded!

Let's all stand for each other!  

Thank you very much!Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!