Solidaritatea ne poate salva!

 

Laura Dinu Organizația Salvați Copiii

67% Complete
670 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pentru că situația o cere mai mult ca niciodată, am ales ca și anul acesta să îmi donez ziua de naștere! Astfel, îmbrățișarile și cadourile consider că ar fi cele mai bine venite sub forma donațiilor pentru fondul de urgență, necesar pentru întărirea sistemului medical!

 

Cu toții ne confruntăm cu o situație dificilă și cred că trebuie să dăm dovadă de solidaritate mai mult ca niciodată!

 

Până acum, în contextul acestei pandemii, Salvați Copiii a echipat de urgență 17 unități medicale și de îngrijire pacienți și a asigurat protecție pentru 2.700 de cadre medicale. Dotarea spitalelor e accelerată tocmai pentru a veni în spijinul sistemului medical. Fiecare zi fără echipamente de protecție și aparatură medicală înseamnă mai multe vieți puse în pericol.

 

Urmeză să ducă aparatură medicală și echipamente de protecție la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureș, Spitalul Județean de Urgență din Cluj-Napoca și Maternitatea Polizu din București.

 

Haideți să susținem efortul medicilor, chiar și prin cel mai simplu gest cu putință, printr-o  donație!

 

Vă mulțumesc din suflet!

Laura Dinu


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

În România, accesul precar sau uneori inexistent la servicii medicale de calitate pune viața femeilor gravide și a bebelușilor acestora în pericol. Prin proiectul SENS oferim servicii integrate de ingriijire pentru mamă, bebeluș și nu numai. 

De 30 de ani Salvați Copiii România sprijină copiii aflați în risc de sărăcie și exclusiune socială să poată visa la un viitor mai bun. Prin programele noastre îi ajutăm pe cei vulnerabili să aibă parte de educație de calitate, egală tuturor. Credem că educație este cheia către dezvoltare, așa că nu lăsăm niciun copil în urmă! Salvați Copiii România construiește progra

 

9 Donații

Anonymous

200 RON
23 Dec 2020

Anamaria

150 RON
Sa ai parte de tot ceea ce este mai bun și mai frumos în viață! La multi ani!
28 Apr 2020

Anonymous

50 RON
La multi ani!!
28 Apr 2020

Anonymous

50 RON
28 Apr 2020

Anonymous

30 RON
28 Apr 2020

Anonymous

50 RON
28 Apr 2020

Anonymous

10 RON
28 Apr 2020

Anonymous

30 RON
28 Apr 2020

Anonymous

100 RON
28 Apr 2020
Laura Dinu : Organizația Salvați Copiii
Solidaritatea ne poate salva!