Alexander Florescu, Alex Cristi, Mihai Gherghina, Cristian Sora - Organizația Salvați Copiii

Participăm la Săptămâna Mișcării și susținem Fondul de Urgență pentru Spitale! Hai și tu!

1,140 RON Donatii stranse
28.5% Complete
4,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

ALEXANDER FLORESCU - CEO & Personal Trainer

Inca din copilarie, Alexander Florescu si-a descoperit pasiunea pentru sport, practicand tenis de performanta timp de 12 ani. Pasiunea pentru oameni si pentru tot ceea ce inseamna un stil de viata sanatos, dar si dorinta de a transmite celor din jurul lui din lucrurile pe care le-a invatat prin sport, l-au determinat ca in anul 2008 sa-si transforme aceasta pasiune intr-o profesie si un business de succes in domeniul fitness-ului, deschizand reteaua de cluburi Futura Gym. Incepand din 2016, Alexander Florescu si-a propus sa isi schimbe focusul in cariera spre cel de Preparator Fizic pentru sportivi de performanta. Cu acest scop, a inceput o serie de antrenamente de pregatire fizica alaturi de echipa de Polo a CS Dinamo Bucuresti.

ALEX CRISTI - Antrenor personal

De 4 ani activeaza in domeniul fitness-ului, iar de 4 ani s-a alaturat echipei Futura Gym unde ocupa pozitia de Personal Trainer, antrenamentele lui fiind orientate catre cele functionale mixate cu exercitiile cardio incurajandu-si intotdeauna clientii sa urmeze un stil de viata sanatos si programe atent controlate pentru rezultate uimitoare. De asemenea, Cristi a  fost preparator fizic la: CSA Steaua Bucuresti, Echipa Polo tineret lot national, Echipa nationala de inot, Scoala de Scrima pentru copii, Polo CS Dinamo Buc.

MIHAI GHERGHINA - Antrenor personal

Mihai si-a inceput junioratul in fotbal la varsta de 6 ani in cadrul clubului Dinamo. Pe parcursul
celor 15 ani de experienta a fost de 4 ori campion municipal si 1 data vicecampion national. Totodata, pasiunea sa pentru sport la condus la atletism pe care l-a practic timp de 3 ani, fiind si campion municipal la proba de rezistenta 400 m.

CRISTIAN SORA - Antrenor Personal

A practicat 9 ani de handbal, iar in prezent este antrenor personal cu experienta de 4 ani, cu un portofoliu de clienti si rezultate exceptionale . A terminat facultatea de educatie fizica si sport. Printre cursurile lui se numara:  Corex & Postural Training, SFT( Suspension Training) Antrenor personal ,level1 si level 2 (Fitness Scandinavia), DYNAMIC Kettlebell Workshop (Dimi Education).

 

Au ales sa sustina aceasta clasa caritabila dedicata Fondului de Urgenta pentru Spitale Salvati Copiii Romania.

In ultimii 9 ani, organizatia Salvati Copiii a reusit sa doteze prin programul Fiecare Copil Conteaza, 96 de maternitati si sectii de nou-nascuti, din toate judetele tarii, cu peste 630 de echipamente medicale, care au ajutat la supravietuirea a peste 72.000 de copii.

Criza creata de Covid-19, ne arata ca sistemul medical romanesc este inco o data depasit si ca nu poate face fata de unul singur unei pandemii. Este nevoie de implicarea tuturor, iar in contextul actual, mai mult ca niciodata. Echipamentele de protectie sunt nevoile de baza ale unui medic si sunt prioritare in misiunea lui pentru salvarea celor mici.

Dotarea unitatilor medicale conrtinua, iar noi suntem langa medicii din prima linie pe care ii sprijinim de 9 ani!

Implica-te si tu si doneaza pentru Fondul de Urgenta pentru Spitale, pentru dotarea maternitatilor din Romania cu echipamente medicale performante si echipamente de protectie pentru medici. In urma acestui eveniment ne propunem sa dotam Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, cu un incubator de transport si alte echipemente de protectie indispensabile in aceasta perioada, valoarea lor ajungand la suma de 52 000 euro. Este esential sa continuam impreuna acest efort!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

RENOVAREA MATERNITĂȚII POLIZU

Maternitatea Polizu este unitatea medicală cu cea mai mare terapie intensivă neonatală din țară.

Secția de Terapie Intensivă și Blocul Operator, unde ajung anual aproximativ de 5.000 de paciente pentru intervenții chirurgicale complexe, de la sarcinile cu risc crescut până la patologii din sfera oncologică, au fost renovate ultima dată în urmă cu aproape 40 de ani. Tocmai de aceea, Organizația Salvați Copiii România a demarat un amplu proiect de reabilitare a Maternității Polizu. Costurile pentru renovare se ridică la peste 800.000 de euro.

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Te poți menține în formă chiar și de acasă. Salvați Copiii îți oferă îndrumarea unor profesioniști într-ale sportului și posibilitatea de a intra în lupta contra pandemiei.​ ‍⚕️

10 Donatii

Adriana Oprea

50 RON
11 May 2020

Claudia

150 RON
11 May 2020
11 May 2020
11 May 2020
09 May 2020
08 May 2020

Elisa Daniela Boanta

200 RON
07 May 2020

Silviu și Sorina

300 RON
Sănătate tuturor!
05 May 2020

Stefania Imurluc

30 RON
05 May 2020
04 May 2020