Lavinia Baltatu - Organizația Salvați Copiii

Cel mai frumos cadou de ziua mea

175 RON Donatii stranse
100% Complete
175 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Consider că un cadou dăruit copiilor care au nevoie de ajutor este mai important decât orice cadou pe care mi l-ai putea dărui mie. Copii sunt viitorul României iar investirea in educația lor ne duce cu un pas mai aproape de o Românie altfel.

Schimbarea vine de la fiecare din noi si, dacă așteptăm întotdeauna ca altcineva sa se implice pentru noi, lumea nu va fi un loc mai bun. Un loc mai bun înseamnă cărămizi puse la temelia unui viitor frumos. 

Copiii sunt viitorul României, al fiecăruia din noi și al planetei. Daca nu investim în viitor, se va schimba el de la sine? 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin dăruirea aniversării tale vei susține Proiectul:Educatie pentru toti copiii De 30 de ani Salvați Copiii România sprijină copiii aflați în risc de sărăcie și exclusiune socială să poa

3 Donatii

Anonymous

50 RON
06 Aug 2020

Anonymous

75 RON
04 Aug 2020

Anonymous

50 RON
La mulți ani!
03 Aug 2020