De ziua mea, un gând bun pentru mame și copii

 

Dan L. Brumar Organizația Salvați Copiii

100% Complete
1,530 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta nu vreau cadouri pentru mine. Am tot ce-mi trebuie. Un job bun, un copil sănătos, două mâini, două picioare și o minte limpede. Vreau, în schimb, să facem împreună un gest care să conteze pentru cei din jur. 

Am decis să suțin cauza femeilor gravide din comunitățile dezavantajate, care nu au acces la servicii medicale de calitate. Copiii lor sunt în pericol. Prin proiectul SENS, Organizația „Salvați Copiii” și-a propus să ofere servicii integrate de ingriijire pentru mamă, bebeluș și nu numai. 

Împreună suntem mai buni! Împreună îi putem ajuta. Vă aștept alături de mine.

Îți mulțumesc că ai răspuns apelului meu și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

În România, accesul precar sau uneori inexistent la servicii medicale de calitate pune viața femeilor gravide și a bebelușilor acestora în pericol. Prin proiectul SENS oferim servicii integrate de ingriijire pentru mamă, bebeluș și nu numai. 

De 30 de ani Salvați Copiii România sprijină copiii aflați în risc de sărăcie și exclusiune socială să poată visa la un viitor mai bun. Prin programele noastre îi ajutăm pe cei vulnerabili să aibă parte de educație de calitate, egală tuturor. Credem că educație este cheia către dezvoltare, așa că nu lăsăm niciun copil în urmă! Salvați Copiii România construiește progra

 

8 Donații

:)
05 Sep 2020
150 RON
03 Sep 2020
03 Sep 2020
La mulți ani, finu!
26 Aug 2020
19 Aug 2020

Anonymous

50 RON
18 Aug 2020

Janina Nectara

1,000 RON
Binele pe pe care il faci sa iti aduci multi, multi ani de bine! La multi ani plini de bine, Dan!
18 Aug 2020
18 Aug 2020