Haideți sa ajutam, impreuna suntem mai puternici! Ei sunt viitorul! '

 

Cornelia Moldoveanu Organizația Salvați Copiii

13.333333333333% Complete
40 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pentru al 2 lea an consectutiv ma alătur cauzei sustinuta de Salvati Copiii si voi alerga in cadrul Bucharest Marathon 2020. 

Din fondurile strânse se vor achizitiona tablete cu acces la internet pentru copiii care provin din mediile vulnerabile.  

In contextul situatiei actuale, care privește desfășurarea cursurilor online, saracia si lipsa accesului la servicii de protectie sociala cu care se confrunta copiii si famiile lor isi pun amprenta in mod negativ asupra participarii scolare a copiilor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

La evenimentul virtual Bucharest Marathon 2020, care va avea loc din 11 octombrie, începănd cu ora 08:00, până pe 25 octombrie, îi poți susține pe cei mai vulnerabili dintre copii, oferindu-le o șansă la educație! În contexul situației actuale este nevoie urgentă ca acești copii să beneficieze de dispozitive pentru a participa la ore. Orice participant la acest maraton poate însemn

 

2 Donații

Anonymous

30 RON
24 Oct 2020

Anonymous

10 RON
29 Sep 2020
Cornelia Moldoveanu : Organizația Salvați Copiii
Haideți sa ajutam, impreuna suntem mai puternici! Ei sunt viitorul! '