Claudia Neciu - Organizația Salvați Copiii

Alerg in echipa Salvati Copiii, pentru a sustine dreptul la educatie al copiilor din medii vulnerabile

525 RON Donatii stranse
52.5% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dat fiind contextul pandemic in care ne aflam cu totii, accesul la educatie prin intermediul sistemului online, este imposibil pentru copiii care provin din medii vulnerabile. Fiecare zi de neparticipare la cursuri are consecinte grave asupra lor, pe termen lung.

Chiar daca nu-s tocmai sportiva, ma voi pune in miscare alergand 21km, pentru a contribui, impreuna cu oamenii dedicati si implicati, la strangerea de fonduri, necesare achizitionarii tabletelor cu acces la internet, care se vor oferi copiilor fara posibilitati financiare.

Împreună, vom putea îmbunătăți atât facilitarea participării la educația preferențială a copiilor care sunt expuși la excluziunea socială sau care se află în risc de sărăcie, cât și programele de prevenire a abandonului școlar și de integrare/reintegrare școlară. 

Niciun copil nu trebuie lasat in urma sau privat de dreptul la educatie. Asadar, o mica donatie din partea voastra+efortul meu fizic, vor aduce un aport semnificativ in educatia lor.

Multumesc din inima!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

La evenimentul virtual Bucharest Marathon 2020, care va avea loc din 11 octombrie, începănd cu ora 08:00, până pe 25 octombrie, îi poți susține pe cei mai vulnerabili dintre copii, oferindu-le

8 Donatii

Maria

30 RON
Cu mult drag si respect pentru tot ceea ce esti si faci tu! Felicitari!
13 Oct 2020
10 Oct 2020
Succes in lucruri frumoase!
07 Oct 2020

Anonymous

100 RON
06 Oct 2020

Neagu Petre

50 RON
04 Oct 2020

Cristina Cîrstean

45 RON
💚
03 Oct 2020

Iulian-Dumitru

75 RON
01 Oct 2020

Claudia Neciu

100 RON
❤ Fiecare copil are dreptul la educatie
30 Sep 2020