Beatrice Rodica Giosan - Organizația Salvați Copiii

Alerg in echipa Salvati Copiii!

150 RON Donatii stranse
50% Complete
300 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copiii sunt cei mai frumoși oameni, doar că sunt mici. Ca să rămână frumoși si când vor fi oameni mari au nevoie de dragoste și educație. 

Apreciez inițiative așa cum e acest maraton, Bucharest MARATHON, la care particip cu mult drag și sunt alături de Echipa Salvați Copiii în susținerea dreptului tuturor copiilor la educație.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

La evenimentul virtual Bucharest Marathon 2020, care va avea loc din 11 octombrie, începănd cu ora 08:00, până pe 25 octombrie, îi poți susține pe cei mai vulnerabili dintre copii, oferindu-le

1 Donatii

Anonymous

150 RON
Un mic ajutor pentru educația copiilor, cu drag!
07 Oct 2020