Lucian Milut - Organizația Salvați Copiii

Alerg in echipa Salvati Copiii!

300 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe data de 15 Oct am decis să alerg pentru educatia copiilor sustinuti de organizatia Salvati Copiii Romania, in cadrul Bucharest Marathon - Virtual Run.

 

Maratonul de anul acesta va fi dedicat copiilor care provin din medii vulnerabile și care nu pot participa la cursurile online.

Fiecare zi de neparticipare are consecinte grave asupra lor, pe termen lung. Vrem sa ne asigurăm că niciun copil nu este lăsat în urmă sau privat de dreptul la educație.

Eu o să alerg cel putin 15 km si o sa donez la randul meu 10 lei pentru fiecare kilometru alergat de mine.

Daca doriti sa imi fiti alaturi in aceasta alergare, va incurajez sa alergati si voi sau sa faceti o donatie si sa va bucurati de binele pe care il putem face impreuna.
Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

La evenimentul virtual Bucharest Marathon 2020, care va avea loc din 11 octombrie, începănd cu ora 08:00, până pe 25 octombrie, îi poți susține pe cei mai vulnerabili dintre copii, oferindu-le

2 Donatii

Succes
14 Oct 2020
14 Oct 2020