Diana Irimia - Organizația Salvați Copiii

Daruieste access egal la educatie in pandemie

1,375 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Details in English further down the page >> 

[RO] Oricat de greu ne este in pandemie, copiilor care nu pot face scoala online si familiilor lor le este mult mai greu. Afla mai multe despre impactul Covid-19 asupra educatiei in Romania si ce putem face in legatura cu asta pe pagina Salvati Copiii.  

Accesul la educatie mi se pare vital pentru ca toti copiii sa aiba sansa sa se dezvolte si faca ceea ce isi doresc in viata. Iar accesul la educatie in pandemie inseamna pentru multi copii o tableta sau un laptop cu access la internet prin care sa participe la ore si sa-si faca temele. Lucruri simple pe care poate noi le luam de-a gata.  

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere acestei cauze. Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine si sa donezi oricat poti către acestă cauză. Daca nu ca un cadou oferit mie, macar ca o fapta buna de care vei fi mandru(a). 

Împreună suntem mai buni! Împreună putem schimba in bine viata unor copii!  

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, da te rog share pe social media, poate mai e si altcineva din reteaua ta de prieteni interesat(a) de aceasta cauză. 

---

[EN] The pandemic is hard for all of us, but for children who can't afford online schooling and their families, it's even harder.

Save the Children Romania continues to help these vulnerable children (more than 35% of kids in Romania!) during the pandemic and raises funds for personal protection equipment in schools and tablets with Internet access for those who are required to attend school from home.  

I think access to education is vital for all children to have a chance to grow and fulfil their dreams. That's why I'm donating my birthday and promoting this great cause with this occasion.  

I invite you to join me in offering this great gift to children in need and helping them have a shot at a bright future.  

Thank you for your donation and for sharing this page with your friends on social media!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin dăruirea aniversării tale vei susține Proiectul:Educatie pentru toti copiii De 30 de ani Salvați Copiii România sprijină copiii aflați în risc de sărăcie și exclusiune socială să poa

9 Donatii

Andreea Irimia

75 RON
La multi ani, sormita! ❤️
03 Nov 2020
La multi ani sanatosi si fericiti!
01 Nov 2020

Fam. Chelemen Sr. si Jr.

200 RON
01 Nov 2020
La multi ani !
31 Oct 2020
🤗
30 Oct 2020
La multi ani 😎
30 Oct 2020
30 Oct 2020
La multi ani !
29 Oct 2020

Cristian

250 RON
La multi ani!
27 Oct 2020