Andreea Mâniceanu - Organizația Salvați Copiii

Cel mai frumos cadou de ziua mea

350 RON Donatii stranse
17.5% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucurie cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l puteți face este să fii alături de mine, sprijinind împreună, printr-o simplă donație, proiectul organizației Salvați Copii, dedicat celor din medii defavorizate, cu risc major de sărăcie. 

Dar din dar se face Rai!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin dăruirea aniversării tale vei susține Proiectul:Educatie pentru toti copiii De 30 de ani Salvați Copiii România sprijină copiii aflați în risc de sărăcie și exclusiune socială să poa

3 Donatii

26 Nov 2020
26 Nov 2020

Anonymous

100 RON
25 Nov 2020