ADRIAN-IONEL ȘOVEA - Organizația Salvați Copiii

ALERG PENTRU COPIII CARE AU NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU!CEL MAI FRUMOS CADOU DE ZIUA MEA

190 RON Donatii stranse
19% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie (7 IANUARIE) și sa fiu alături de cei de la SALVATI COPIII si alaturi de copiii defavorizați. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faceți un cadou, va rog sa donați către această cauză.Drept răsplată, voi alerga distanta de 40 de km.

Scopul programelor de educație SALVAȚI COPIII este acela de a contribui la îmbunătățirea situației copiilor ce provin din medii defavorizate ,în vederea creșterii nivelului de pregătire pentru școală și prevenirea abandonului școlar. 

ORICE DONAȚIE STRÂNSĂ ESTE O ȘANSĂ ÎN PLUS LA EDUCAȚIA UNUI COPIL!!!


Împreună suntem mai buni!Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

Succes!
09 Jan 2021
La multi ani!
05 Jan 2021

Mihaela Gavrilet

50 RON
Mă înclin în fata ta! Ești un exemplu pt noi! La mulți ani!
04 Jan 2021