Cristian Petran - Organizația Salvați Copiii

Cel mai frumos cadou

105 RON Donatii stranse
3.5% Complete
3,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Textul lor: "Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!"

 

Textul meu: Nu sunt adeptul acestor tipuri de donatii, la ocazii speciale, sau anumite provocari facute de altii pentru a dona. Nu cred ca trebuie sa faca cineva ceva, ca tu sa ajuti pe cineva. E foarte usor, vezi ca cineva are nevoie de ajutor, iar tu il poti ajuta, il ajuti. Sau astepti pe altcineva sa realizeze nu stiu ce mare provocare sa ajuti? 

Da, sa ajuti, chiar si cu un anume motiv, e frumos. Dar sa ajuti pur si simplu, ca asa vrei, nu ca face cineva ceva, consider ca e deosebit, mai special, intr-o lume in care tot mai des ajutorul vine (doar) in schimbul a ceva. In acelasi timp nici nu pot sa fiu ipocrit, sa spun ca e o "cauza draga mie". Pur si simplu am primit un sms prin care mi s-a oferit "sansa" asta (de la o organizatie, Salvati Copiii, care mi-a aparut in drum acum vreo 3 ani) sa-mi daruiesc ziua de nastere. Intamplarea face ca, doar cu vreo 2 zile inainte, am vazut o postare despre marele .... (habar nu am ce e) cumpanasu, care are sute dr mii de urmaritori pe tiktok (sau cum se scrie), din pacate majoritatea copii. Daca si personajul asta a ajuns un model pentru copiii din ziua de azi, care ar trebui sa reprezinte viitorul, e mai mult decat grav. 

Sa revenim. Niste copii au nevoie de ajutor. Despre asta e vorba acum, nu despre zi de nastere, nu despre asteptarea ca cineva sa termine vreo provocare sa ajuti, nu despre vreun alt motiv. Daca simti, ajuta si tu cu ce poti! 

PS: vorba aia, ce dai, aia primesti. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

1 Donatii

07 Jan 2021