Bianca Ilea - Organizația Salvați Copiii

Imi daruiesc ziua de nastere

490 RON Donations raised
100% Complete
300 RON Target
5 Donations
I want to donate!

 

Daca ne-am intalnit la un moment dat in viata si vrei sa fii alaturi de mine de ziua mea, ajuta-ma sa sustin o cauza draga mie.

Am ajuns la un moment in care pot spune ca nu imi lipseste nimic. Desigur, cu totii vrem mai mult si mai bine, dar cand ai o casa si mancare azi, fara sa te gandesti ca nu iti mai ajung banii pentru maine, cred poti spune ca esti norocos.

Am cunoscut copii care nu au familie sau care nu isi permit rechizitele scolare. La fel cum si pe mine m-au ajutat ceilalti sa-mi cumpar cartile, vreau ca anul acesta cadoul de ziua mea sa fie un ajutor pentru acei copii care au nevoie.

Iti multumesc ca esti alaturi de mine si, daca iti place ideea, iti poti darui si tu ziua de nastere pe ziuata.galantom.ro!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donations

Anonymous

150 RON
14 Jan 2021

Anonymous

40 RON
12 Jan 2021
07 Jan 2021

Valentina Fuia

50 RON
La multi ani!!!
07 Jan 2021

Daniel

100 RON
07 Jan 2021