Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

ESTERA MARIA TURNAGIU Organizația Salvați Copiii

100% Complete
850 RON
Donations raised
500 RON
Target
8
Donations
I want to donate!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donations

La multi ani,Este!
14 Feb 2021
La mulți ani, Estera! Te iubesc mult, mult ❤️❤️❤️
13 Feb 2021
La mulți ani prietenă dragă 😘😘😘
13 Feb 2021
13 Feb 2021
La Multi Ani Estera!
11 Feb 2021
La mulți ani fericiți și sănătoși! Sunteți un om minunat. Va apreciem foarte mult!
11 Feb 2021

Anonymous

103 RON
02 Feb 2021
Felicitari pentru initiativa Estera! 🤗
01 Feb 2021