Prima Cursă!

 

Eliza Iordache Organizația Salvați Copiii

100% Complete
435 RON
Sumă strânsă
350 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alergarea nu era pentru mine o disciplină pentru a mă păstra în formă, dar am început un program de tipul "couch to 5K" mai mult ca o provocare, inspirată de o persoana mult mai dedicată acestei activități. Întâmplarea (sau nu) face ca finalul acestui program pentru mine să coincidă cu perioada Semimaratonului Bucuresti, așadar e-mailul cu invitația de la Salvați Copiii a venit să contureze un scop pe care nu-l prevăzusem inițial: să pot transforma, cu bucurie, o simplă provocare într-un mic ajutor.

Alătură-te și tu echipei Salvați Copiii sau ajută cu o donație pentru ca micuții născuți prematur să aibă o șansă la viață!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Editia a 9-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 4-5 septembrie 2021 de catre Asociația Club Sportiv Bucharest Running Club in parteneriat cu Federația Română de Atletism, Primaria Municipiului București si Proedus. Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara – curse pentru copii si adolescenti: cursa copiilor, cursa ad

 

6 Donații

Anonymous

75 RON
Run Forest Run! You got this
10 Aug 2021
03 Aug 2021

Sergiu Nicolae Hruban

150 RON
03 Aug 2021
Esti un om minunat de frumos si bun!
30 Jul 2021
Fingers crossed 🤞🏻
28 Jul 2021
Baftaaa!
28 Jul 2021
Eliza Iordache : Organizația Salvați Copiii
Prima Cursă!