Copiii născuți prematur- Cei mai importanți!

 

Iulian Stan Organizația Salvați Copiii

12.5% Complete
125 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Fără nicio discuție... Absolut toți copiii născuți prematur trebuie salvați fiindu-le astfel respectat dreptul la viață. Nu putem rămâne impasibili la această problemă extrem de gravă impunându-se de urgență rezolvarea ei în anii ce urmează prin eforturi comune. Cu fiecare venitlator mecanic cumpărat și cu fiecare copil salvat cu ajutorul acestuia se creează un nou ''univers'', un ''univers'' alcătuit din bucuria IMENSĂ a părinților văzându-și copilul sănătos, prietenii, colegii acestuia și faptele bune pe care acesta le va face. De aceeea, eu, Stan Iulian, am ales să particip la cursa de 21 km (semi-maraton) ce are ca scop strângerea de fonduri pentru dotarea Spitalului Universitar de Urgență București și Spitalului Grigore Alexandrescu cu echipamente noi. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Editia a 9-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 4-5 septembrie 2021 de catre Asociația Club Sportiv Bucharest Running Club in parteneriat cu Federația Română de Atletism, Primaria Municipiului București si Proedus. Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara – curse pentru copii si adolescenti: cursa copiilor, cursa ad

 

3 Donații

Andrei si Olga

20 RON
22 Aug 2021
20 Aug 2021
20 Aug 2021
Iulian Stan : Organizația Salvați Copiii
Copiii născuți prematur- Cei mai importanți!