Împreună putem reuși!

 

Nicoleta Catana Organizația Salvați Copiii

35% Complete
140 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

M-am hotărât și anul acesta să particip la semimaratonul București în echipa Salvați Copiii deoarece îmi doresc ca, împreună cu acest ONG, să salvăm viețile a câtor mai mulți copii. Anul acesta scopul Salvați Copiii este dotarea cu echipamente a secției Clinice de Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă și Arsuri din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu. Poți contribui și tu la acest demers cu o sumă cât de mică pentru a mă ajuta să ating targetul de 400 de Ron. Orice sumă contează! Hai să Salvăm Copiii!

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

3 Donații

Anonymous

100 RON
Go, Teta!
17 Mar 2022
Go go, Nico !
15 Mar 2022

Anonymous

30 RON
14 Mar 2022
Nicoleta Catana : Organizația Salvați Copiii
Împreună putem reuși!