Alergăm să ne bucurăm de viață!

 

Florentina Ciornei Organizația Salvați Copiii

2% Complete
30 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Copiii reprezintă cea mai de preț comoară a unei familii, a unei societăți, a unei națiuni. Prin copii întrezărim speranțe, împliniri, iubire și ramura de pace.

Construim în prezent, pas cu pas, minunate proiecte pentru a ne bucura cu toții de un viitor sănătos, educat și cu încredere în propriile forțe.

Ne ajutăm micile comori să supraviețuiască începutului de drum, au nevoie de aceasta șansă. Noi, adulții, vom experimenta sublima fericire că am putut salva viețile acestor micuți.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

1 Donații

Anonymous

30 RON
19 Apr 2022
Florentina Ciornei : Organizația Salvați Copiii
Alergăm să ne bucurăm de viață!