Alerg în echipa Salvați Copiii!

 

Alexandru Ungureanu Organizația Salvați Copiii

38% Complete
380 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am ales să transform experiența mea de alergare într-una mai specială, alergând în numele unei cauze caritabile, din dorința de a ajuta și de a contribui la spijinul micuților aflați în dificultate. M-am alăturat echipei Salvați Copiii și voi alerga in data de 8 mai 2022 la cursa de 21 km din cadrul Bucharest Half Maraton pentru dotarea Secției Clinice de Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă și Arsuri din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Grigore Alexandrescu cu echipamente performante.

Alătură-te și tu echipei Salvați Copiii sau ajută cu o donație! Implicarea ta poate ajuta la salvarea micuților care vin pe lume nepregătiți pentru a supraviețui!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

5 Donații

04 May 2022

Anonymous

75 RON
03 May 2022
go man
28 Apr 2022

Ada

100 RON
La cat mai multi copilasi sanatosi!
27 Apr 2022
26 Apr 2022
Alexandru Ungureanu : Organizația Salvați Copiii
Alerg în echipa Salvați Copiii!